– Her den anden aften havde jeg besluttet at tage på fisketur, fortæller Linas Paskauskas. – Men, jeg havde det lille dielemma, at jeg ikke helt vidste, hvor jeg skulle tage hen. Det er sjældent, at jeg har haft heldet med mig på Stevns Klint, hvor jeg tidligere bare har fået mindre ørred. Men nu havde jeg besluttet at give det en chance mere på Stevns – og det skulle vise sig at være en god strategi.

– Jeg ankom til klinten cirka klokken 6.30, og begyndte min fisketur. Vandet var grumset, og der var lidt bølger samt en god strøm i vandet. Efter et par timers fiskeri fik jeg et rigtig godt hug, og jeg kunne med det samme mærke, at det var en god fisk. Næsten med det samme gik den store fisk ud af vandet – og så kunne jeg også se, at den var lynende blank. Dette kombineret med, at den tog et ekstremt langt og ustoppeligt udløb gjorde, at jeg var godt nervøs. Først 20 minutter efter havde jeg den inde ved land igen, hvor jeg gik rundt med den i et stykke tide, inden jeg fik den i nettet. Havørreden var 72 cm og 4,5 kilo – en absolut drømmefisk, slutter han

Har du selv været på kysten, så husk at tilmelde dine blankfisk til Westin Kyst Cup 2021, hvis de er taget på Westin agn. Læs mere om konkurrencen her.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This