Stefan Antoni kan det der med store gedder. Denne 12,5 kilos fisk blev fanget på en Herkules Trolling bait fra Jerksnedkeren. 24.11.09 – STEFAN ANTONI og Allan Christensen (Jerksnedkeren) var for nyligt på en 4-dages tur til Sverige for at udforske nye vande. Målet var at fange nogle store gedder og midlet var store jerkbaits, som Allan Christensen selv laver – jerkbaits, som du kan læse om i det kommende nummer af Fisk & Fri. Fiskeriet skulle vise sig vanskeligt med blot 15 gedder på fire dage under dørgefiskeri.

Alt tydede ellers på at fiskeriet skulle blive helt ekstraordinært, for efter kun 10 minutter blev Stefans 30 centimeter lange Herkules Trolling Jerksnedker-bait taget af en massiv fisk, der fightede voldsomt og intenst. Fisken måtte dog overgive sig, og i båden kunne de to geddeeksperter måle fisken til 122 centimeter og veje den til 12,5 kilo.

Er du interesseret i at kigge nærmere på nogle af Allan Christensens fantastiske jerkbaits, kan du se mere på www.jerksnedkeren.dk. Ellers kan du glæde dig til det kommende nummer af Fisk & Fri, hvor du også kan lære at lave dine helt egne geddeagn.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This