Gorm Andersen fra Team Daiwa er lige nu i sydsvenske Mørrum for at fiske med fluestangen, som han har været det i efterhånden rigtig mange år nu.

– Jeg havde en dejlig gang aftenfiskeri i går, fortæller han. – Det har været et par varme dage, så fiskeriet har jeg måtte lægge de rigtige tidspunkter. Her i går fiskede jeg lidt forskellige træk af, og efter kort tid tog denne solide bombe af en havørred min hjemmebundne efterårsflue. Efter en god fight i den hurtige strøm, kunne jeg håndlande den 84 centimeter lange, fuldfede havørred, som selvfølgelig blev genudsat efter et hurtigt billede. Knæk og bræk, slutter han.

Har du selv været ved åen, så send os et par linjer og et godt foto fra din tur. Du kan skrive til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This