– Vi stævnede ud fra Rødvig klokken 8.00 i går og sejlede nordpå, hvorefter vi ankrede op på cirka 10meter vand ud for Stevns Fyr, fortæller Lars Sewerin Nielsen. – Chummeren blev fyldt op og makrellerne indfandt sig i samme sekund, som den blev startet. 

– Det lykkedes os at holde makrellerne ved båden hele dagen, og snitvægten lå på cirka 700gr med de største tæt på kiloet. Der var blot ganske få under 700gr. Vi brugte tobis i chummeren, og teknikken var små sildestykker på glideflåd, der blev fisket omtrent 3-4m under båden. Makrellerne drillede os jævnligt og viste i perioder ingen interesse for vores sildestykker. Måske de blev fixeret på de små stykker af chum i de grumsede skyer? Alt I alt en fantastisk dag med køleboksen fyldt med friske makrel, slutter han.

Vil du vide mere om medefiskeri efter makrel så tjek denne underholdende og lærerige makrelvideo med Jesper Larsen på Fisk & Fris YouTube kanal, hvor det selvfølgelig er gratis at abonnere.

Læs også denne artikel om makrelfiskeri i Øresund på Fisk & Fris artikelarkiv.

 

Friluftsland The North Face

 

Sådan ser der ud, når der er makreller på loddet.

Sådan ser der ud, når der er makreller på loddet.

 

Med chummaskinen kørende lykkedes det at holde makrelstimen hele dagen, selvom det ikke var hele tiden, at de gad at hugge på sildestykkerne, der blev fisket under et flåd.

Med chum-maskinen kørende lykkedes det at holde makrelstimen hele dagen, selvom det ikke var hele tiden, at de gad at hugge på sildestykkerne, der blev fisket under et flåd.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This