Makrellerne er kommet – endda i stor stil fortæller Jesper Larsen, der sammen med Ion Hoé Nielsen forleden fik 77 makreller i Øresund.18-06-2012 – DET ER IKKE ret længe siden vi kunne berette om Ion Hoé Nielsen og Jesper Larsen, som havde sat hinanden stævne på Esrum.

I øvrigt en fed tur, som du kan læse om her.

Men det var aftalt, at der skulle krydses klinger igen – denne gang på Øresund den 10. juni.

Ion er en meget erfaren havfisker fra Vestkysten, fortæller Jesper. De sejlede ud fra Nordhavnen.

– Vi lagde ud med at teste for makrel og blandt andet ud for Kronborg, idet jeg havde fået nys om, at makrellerne var i farvandet af en erhvervsfisker fra Gilleleje, fortæller Jesper.

– Allerede i Ions første dyp blev pirken stoppet i seks meter, og der var fuldt hus af makreller. Vi oplevede på tre timer, fra første kast, et sandt makrel-bonanza på let pirk og ophænger. I alt 77 Makrel med de to største på 1,040 + 1,120 kilo, slutter Jesper.

Udover makrellerne blev det også til sild, hornfisk, torsk, hvilling og slutteligt en god spand fladfisk i 5-600 grams størrelsen. Jo – der er gang i Øresund.

Glæd dig i øvrigt til august nummeret af Fisk & Fri, hvor vi bringer en artikel om makrelfiskeri – og fiduser – med samme Jesper Larsen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This