Tøserne kan også være med når Team Thyfisker er på vandet. 30-07-08 CASPER MØLGAARD fra Team Thyfisker har sendt os denne beretning.

– Mandag d. 28. juli havde Dennis og og jeg fået arrangeret et vi kunne låne en kutter i Hanstholm havn, og vi ville således ud at se om sommermakrellerne var kommet inden for rimelig rækkevidde.

Med på turen kom pludselig lidt flere, da vores respektive fruer åbenbart ville med ud og prøve lykken denne sommeraften, dertil kom også Dennis lille gårdhund som skulle omvendes til skibshund. Hunden fik dog sin ilddåb ret hurtigt, da kræet formåede at tilte i havnen inden afgang – flot! Vi startede ud et par mil nordvest for havnen, hvor der dog ikke var større held med fiskeriet. Dennis formåede alligevel som det eneste at fange en fin grå knurhane.

Vi forsøgte herefter noget længere inde mod havnemundingen og her var der gevinst! Det var ikke makrel eventyr i den grad som vi sommetider oplever, men en jævn strøm af fisk på dæk. Bemærkelsesværdigt var det mere at størrelserne var virkelig pæne på de fisk vi landede, der var tale om meget fine røgemakrel i størrelse XL! Ja faktisk var et par af fiskene helt oppe at ringe der hvor det er rigtig sjovt… Disse på hhv. 750g og 910g hvilket bestemt må siges at være fornuftige makrel.

Så er der godt med fine makreller til røgning. Omkring kl. 22.00 tøffede vi i læ inden i ydrehavnen. Herinde lagde vi lige en enkelt stang ud med et par sandorm, for at se om vi ikke kunne overliste en enkelt fladfisk mens vi rensede makrellerne. Det lykkedes søreme og som en bonus fik vi et par flotte rødspætter og skrubber, samt derforuden en meget lille hvilling. Hvilket gjorde det samlede resultat til 5 arter på en enkelt aften hyggetur… Naturligvis overrepræsenteret af makreller hvilke vi vel havde omkring små 100 stykker af på de knapt to timers fiskeri. Skønt!

Venlig hilsen

Casper Mølgaard

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This