– Forleden aften, da jeg besluttede mig for en smuttur til Malmø Kanal efter arbejde, blev min drøm om en kæmpeaborre til virkelighed, fortæller Elias Zachariassen. – Jeg sad egentlig på sofaen og hang – træt efter arbejde, da min ven ringede og sagde, at der var OK fiskeri i kanalen. Så kan det nok være, at jeg kom op i gear. Jeg skyndte mig at få tøjet på og kørte til et sted en ven havde vist mig, hvor jeg fik en aborre på 49,5 centimeter ugen inden. Oprigget på stangen sad allerede en Savage Gear Ned prototype med et 7 grams Cheb Head.

– Allerede på mit tredje kast klokken 22.30 får jag et rigtigt brutalt hug og – og jeg svarer hårdt igen med et lige så hårdt modhug. Efter en fin kamp, kunne min kammerat nette drømmefisken for mig. Aborren var 50 cm og over 2 kilo, slutter han.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This