Henrik Carl med turens største malle på 247 centimeter og 85 kilo.

Daniel Hein med turens næststørste malle på 84,5 kilo

30.09.09 – MANGE DANSKERE har de senere år været en tur forbi Ebro-floden i Spanien for at stifte bekendtskab med de store maller, som specielt området omkring Mequinenza er kendt for. Mange vælger at tage på guidede ture, men det kan sagtens lade sig gøre at fiske på egen hånd. Udfordringen er naturligvis lidt større, men det er belønningen også, i hvert tilfælde hvis man spørger Henrik Carl, som netop været af sted på endnu en malletur sammen med tre kammerater.

I lighed med de tidligere ture gav det en god portion af de hårdt fightende fisk – med hele tre over 80 kilo. Mallerne ved Mequinenza, der er sat ud for knap 40 år siden, bare vokser og vokser, og der er i de seneste uger fanget hele tre fisk over de magiske 100 kilo med en fisk på 112 kilo på toppen! Foruden mallerne rummer Ebro-floden og dens tilløb en imponerende mængde af storkarper ligesom også sandartfiskeriet er vidt berømt.

I Fisk & Fri’s online artikelarkiv kan du læse meget mere om mallefiskeri, blandt andet om fluefiskeri efter maller i netop omtalte Rio Ebro.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This