Den danske rekord for malle i put and take er pt 37,5 kilo og 181 cm taget af Henrik Carl i Roskilde Fiskeland den 19 juni sidste år. I sidste uge blev der dog fanget en fisk i Drive In Put and Take ved Farum, der med ret stor sikkerhed var både større og tungere, men fisken blev desværre ikke vejet. Fangeren var Adam Jakielski, som tidligere har fanget maller både i Vistula floden i Polen – og Tiber floden i Italien.

I sidste uge var Adam nede for at fiske gedder i Drive In Put and Take. – Jeg fiskede med en Cannibal Shad fra Savage Gear på relativt let grej, og pludselig fik jeg et massivt hug, inde på lavt vand. Jeg indså hurtigt, at det var en af søens store maller – og fik mine venner til at løbe over efter robåden på den anden side af søen, så vi kunne fighte den store fisk mere sikkert fra den.

– I 30 minutter trak den os tre mand rundt i båden og gik helt amok. Til sidst fik vi dog fisken ind til land, hvor vi tog et par hurtige fotos, inden den røg retur, slutter han.

Den store malle var 201 centimeter lang og dermed hele 20 cm længere end den gældende rekord – og sikkert også noget tungere. Fisken er dog ikke blevet officielt indberettet – og svømmer derude endnu…

Du kan læse om mere om hvor store maller der er i søen – samt udsætningen af de store maller her.

Tradea brugt fiskegrej

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This