– Jeg var afsted på en aftenstur efter karper, og da jeg kom til søen fløj jeg med min drone, uden der var nogle fisk at se, fortæller Thomas Holmd Østergaard. – Søen var blevet meget uklar, og derfor gik jeg en tur, hvor jeg fandt et sted, hvor bunden var oprørt. Det lignede, at karperne var godt i gang med at spise. Jeg besluttede mig derfor for at fiske med et Hinged Stiff Rig med en Spicy Squid Pop-up 14mm.

– Efter en time fik jeg et voldsomt hug, og jeg havde nu en vildt fightende fisk for enden an min line. Jeg troede først, at det var en rigtigt stor karpe. Fisken satte sig i grøden, men det lykkes mig at få den fri. Da den var helt inde, ville jeg fjerne noget af grøden, hvilket resulterede i et voldsomt udløb. Det var vildt smæk på! Jeg lykkes heldigvis med at og lande fisken, som viste sig at være en malle på 8,1 kg.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This