– Efter et døgns tid i Roskilde Fiskeland kom der et bid, som jeg ikke havde ventet, fortæller Kalle Pedersen. – Min kammerat Martin og jeg var taget på en to døgns tur til Roskilde Fiskeland, og turen stod i karpens tegn.

– Det første døgn skete der ikke så meget, indtil Martin fik en fin stør, og derefter skete der lidt mere. Min første fisk fik jeg på en frugtboilie midt ude i suppen uden noget foder. Fodring er nemlig ikke det, som jeg gør det mest i, da de fleste fisk er vandt til, at der er kroge i nogle af agnene på en stor fodring. Da jeg fik fisken op, viste det sig at være en PR i karpe med en fin fisk på 14 kilo. Så gik der nogle timer med hygge ved bålet og noget dejligt grillmad med snacks, hvorefter det var tid til at sove.

– Jeg nåede lige akkurat at ligge mig, da bidmelderen gik. Jeg løber ud og tager stangen og begynde at fighte fisken ind. I starten troede vi, at det var en lille stør, indtil vi kunne se, at det var en flot malle. Da fisken var sikkert på land, var vi næsten ikke til at styre, da jeg havde fået en ny fiskeart i bogen. Mallen vejede 13 kilo, og den blev fanget på samme måde som karpen – ud over, at den huggede på en krill pellet midt i suppen. Det var den sidste fisk på turen, men det var en fed måde at slutte en fantastisk tur af på.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This