Nicki Hansen fangede denne store målertorsk på 17,0 kilo på en hvid gummimak under en weektur på Det Gule Rev.8.5.2011 – NICKI HANSEN var sammen med 12 andre på en weekendtur på Det Gule Rev den 9. og 10. april. På turen lykkedes det Nick at fange sin første måler, og det var en ordenlig en af slagsen!

Ved ankomst til Hanstholm fredag, hvorfra de skulle sejle med M/S Bonito, kommer den kedelige besked om, at det blæser for meget til at tage ud lørdag. Derfor valgte Nicki og to af de andre deltager at besøge det lokale værtshus. Klokken var blevet mange før de var kommet hjem fra værtshuset, så da blæsten var aftaget og beskeden om at der var afgang klokken 11.30 var det selvsagt en noget hård sejltur de blev udsat for.

Fiskeriet lørdag var ikke så godt, men da blev da fanget fisk op til 8 kilo. Søndag gik det noget bedre i et næsten vindstille vejr. Der blev fra morgenstunden fanget rigtigt mange torsk mellem 4 og 7 kilo. Midt i det gode fiskeri kom så endeligt hugget Nicki længe havde drømt om. Først troede Nicki, at det var et bundhug før fiskede opdagede hvad der var galt. Stangen fleksede helt ned i håndtaget idet fisken tog et langt udløb. Nickis arme syrede mere og mere til, så lykken var stor da han kunne se en rigtig stor torsk nærme sig overfladen. Fisken blev sikkert landet, om Nicki kunne betragte sin første måler på hele 17,0 kilo – en fisk, han sent vil glemme!

Torsken blev fanget på en hvid gummimak.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This