Søren Toftdahl efter tre timer på Øresund.

Søren Toftdahl efter tre timer på Øresund.

Kajakfiskeren Søren Toftdahl har den seneste tid bedrevet noget bemærkelsesværdigt fiskeri. Senest er det blevet til denne fangstrapport fra Øresund.

– Jeg er sejler ud fra stranden kl. 10.00 den 23. November, fortæller Søren til Fisk & Fri. – Det er 4 grader og vandet er spejlblankt. Metrologerne havde lovet svag vind fra vest hele dagen, men lige nu er der 0 m/s.

Jeg ligger og trækker med en dybtgående Bomberwobler cirka tre kilometer fra kysten, og efter to timer har jeg fire fine torsk på 4-5 kilo i kajakken. Pludselig får jeg et dobbelthug. Først kommer en firekilos torsk op og derefter må jeg kæmpe i 20 minutter med en flot torsk på 10,5 kilo.

Da den store fisk kommer i kajakken sejler jeg i land, da kajakken er fyldt med fisk, slutter Søren og tilføjer at det var tre hektiske timers på Sundet.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This