Der er utroligt flotte præmier til dem, der fanger DM i Makrelfiskeris største makreller. Præmierne er sponsoreret af Garmin og Penn.

Der er utroligt flotte præmier til dem, der fanger DM i Makrelfiskeris største makreller. Præmierne er sponsoreret af Garmin og Penn.

Der ikke længe til, at årets Makrelfestival og DM i Makrelfiskeri løber af stablen. Det sker i weekenden d.14.-16.august, og i den forbindelse, gør festivalens arrangører opmærksom på, at der fortsat er ledige pladser på de kuttere, der stævner ud fra Odden Havn.

Kutterne stævner ud med det specifikke formål at fange store, velnærede makreller, og man kan derfor sagtens gøre sig gældende i ræset om at blive Danmarksmester i Makrelfiskeri, uden at man behøver at medbringe egen båd. Skipperne på kutterne kender alle de gode pladser, og de ved hvordan man lokaliserer de store makrelstimer.

En kutterplads er dermed en god løsning, hvis man vil gøre sig gældende i kapløbet om de mange flotte præmier, som Penn og Garmin har sponsoreret – eller hvis man ikke aner, hvordan man skal fange sin første makrel.

Igen i år er der instruktører på nogle af kutterturene. Derfor: hvis du er mindre erfaren eller nybegynder, er det en god ide at komme med på én af disse ture. Instruktørerne er alle certificerede fiskeguider fra Fishing Zealand og vil på turene komme med masser af brugbare tips og tricks for at optimere dine fangstchancer. Instruktørerne vil hjælpe med alt fra knuder til fisketeknik. Se her på hvilke kutterture der er instruktører om bord:

I alt tre turbåde sejler ud under Makrelfestivalen. Det er henholdsvis Elida, Marianne og Fyrholm. Der er fortsat enkelte ledige pladser på Elida og Marianne, mens der endnu er relativt god plads på det komfortable og veludstyrede skib, Fyrholm, hvis skipper er specialist i at fiske makreller.

Fyrholm sejler to ture lørdag den 15.august: Kl. 05.00-11.30 og 12.30-19.00 (Pris pr. person kr. 407,50 pr. tur). Og en tur søndag d.16.august kl. 05.00-13.00 (Pris pr. person kr. 482,50)

Man booker plads på én af turbådene ved at gå ind på Makrelfestival.dk, klikke på ’tilmelding’ og vælge ’Hop om bord’.

Husk tøj til en dag på havet, solcreme, en køletaske og køleelementer, fisketegn, fiskegrej og højt humør! (Fiskegrej kan også lejes, hvis det skulle vise sig nødvendigt).

Vi glæder os til at se jer!

Følg også med på Facebook

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This