MAKREL_LOGOwww.makrelfestival.dk er nu live og festivalen er åben for tilmelding. Der er begrænsning på 300 fiskere og tilmelding er først til mølle så skynd dig at booke nu.

Weekenden d.22. – 24.august kommer til at stå i makrellens tegn, når Fishing Zealand i samarbejde med Visit Odsherred lancerer den helt nye Makrel Festival.

Makrelfestivalen, der finder sted på Odden Havn (Sjællands Odde), vil sætte fokus på makrellen som en kulinarisk og sportsfiskermæssig ressource, og i forbindelse med festivalen vil det første officielle DM i Makrelfiskeri finde sted, og der vil være masser af flotte præmier fra Garmin og Penn. Den fulde præmieliste kan ses på siden.


På www.makrelfestival.dk kan du finde informationer om selve festivalen og det forestående DM i Makrelfiskeri. På hjemmesiden finder du også links til tilmelding til DM i Makrelfiskeri samt et udførligt konkurrenceregelsæt. Det er for eksempel værd at bide mærke i, at der er flere forskellige konkurrencekategorier – blandt andet for fluefiskere, teams og kajakfiskere.
Se mere på www.makrelfestival.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This