Programmet til Makrelfestivallen 2020 nu er klar. Samtidig med at tilmeldingen til festivalen åbner, vil man også åbne for tilmelding til DM i Makrelfiskeri. Tilmeldingen forventes at kunne starte primo april.

Det er Odsherreds Sportsfiskerforening, som har har arrangeret de to events i et samarbejde med Odden Havn, hvor det hele foregår den 14.-16. august 2020. – Vores mål er skabe et hyggeligt arrangement med afslappet samvær, god mad og masser af lystfiskerhistorier, fortæller de.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du ringe til Niels-Erik Torp på 27 87 00 52/Niels H. Jensen på 20 93 68 49 – eller du kan skrive en mail til makrelfestival@o-s-f.dk
Knæk og bræk.

– For at kunne deltage i DM i Makrelfiskeri 2020 skal du have et gyldigt deltagerbevis samt Fisketegn, hedder det på makrelfestival.dk. – Du kan vælge at bruge levende agn, kunstig agn, spinnefiskeri, dørgefiskeri eller fluefiskeri – og det er tilladt at forfodre. Alle makreller i konkurrencen skal være fanget på stang og hjul.

– Både lørdag og søndag er der skippermøde kl. 5.00. Herefter er der udsejling, og konkurrencen begynder. Lørdag skal du være tilbage i havn senest kl. 19. For at få indvejet fisk, skal du være i køen senest kl. 19.30. Søndag skal du være i havn kl. 13.00 og i kø til indvejning senest kl. 13.30. Boden til indvejning vil være åben fra kl. 11.00 begge konkurrencedage. Du kan indveje maks. 1 makrel på hver af konkurrencens fiskedage.

– Det er også muligt at tilmelde sig som team med to-fire personer. Teamet kan indveje op til 10 makreller per dag, og det er den samlede vægt af teamets 10 største fisk, der tæller i det endelige resultat. Du deltager i den individuelle konkurrencekategori når du er med i team-konkurrencen, slutter udmeldingen.

Du kan læse program og tider her.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This