Ulla Missers udsædvanlige fangst fra Nordsøen – en tiarmet blæksprutte!20.10.10 – BLÆKSPRUTTER er normalt ikke en art der fanges af lystfiskere, så da Ulla Misser sammen med med hendes mand og søn var taget ud på Nordsøen med båden M/S Solea fra Hvide-Sande, var overraskelsen stor da en uventet fangst kom på dækket.

Efter 2½ times sejlads var M/S Solea endeligt kommet ud på pladserne, og Ulla var med det samme klar til at pirke efter torsk. 5-10 minutter senere lød hornet oppe fra skipperen for videre sejlads, da Ulla pludselig mærkede modstand. – Jeg pumpede lige så stille pirken op til overfladen og den virkede egentlig lidt tung men gjorde ikke videre modstand, fortæller Ulla til Fisk & Fri. Da "fisken" kom op til overfladen, var det ikke en fisk der kom til syne, men noget meget mere usædvanligt, nemlig en stor og flot tiarmet blæksprutte! – Jeg fik den hurtigt op på dækket hvor den kort efter sendte en stor sky af blæk af som var meget tæt på at ramme sidemanden, fortsætter Ulla. – Det var lidt spændene at se hvor hurtigt den skiftede farve, fra først at være lyserød/rosa til at blive helt bleg, grønlig og nærmest gennemsigtig.

Da fiskerne kom i havn i Hvide-Sande efter 10 timers sejlads fik Ulla og hendes familie målt og vejet blæksprutten. Totallængden var 76 centimeter og vægten sagde 1,4 kilo. – Der var forøvrigt også et par gode trofæer i form af næbbet og rygpladen, fortæller Ulla afslutningsvis.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This