– Natten til onsdag var mere kold end forventet, hvilket betød at det beton jeg havde støbt på arbejde dagen før ikke var tørt. Jeg derfor ikke kunne komme videre med projektet. Sådan lyder det fra Ulrik Nielsen. – Nu hvor madpakken alligevel var smurt, blev jeg enig med mig selv om at give rimterne endnu et skud: Hurtigt hjem og hente grej samt agn – og så afsted mod åen.

– Der var ikke mange fisk at spotte, men til gengæld var de få fisk jeg så ret massive. De var ikke i det helt store hughumør, så der blev forsøgt med både brød og orm, hvor det kun lykkedes at få lokket nogle mindre modeller og en enkelt grov skalle. Jeg havde en rest maddikker fra sidste klubmesterskab, og havde aftenen forinden været forbi Thoke, som lige havde fået en portion nyt grej, deriblandt nogle nye fine VMC7009 medekroge, som jeg havde krejlet en pakke af. Den store 8’er krog blev byttet ud med en af de nye fine VMC str. 12 kroge, og agnet op med 3 maddikker. Alt belastningen på flådet blev rykket helt op, så maddikerne langsomt dalede med strømmen, og samtidig løsfoderede jeg hele tiden med maddiker, og dette satte langsomt gang i de store rimter.

– Jeg begyndte også at fodre med små brødstykker, som de pludselig også tog for sig af. De næste par timer havde jeg et underholdende fiskeri, og kunne lande en del fisk over 2 kilo med to virkelig flotte specimen rimter på 2560 og 2860 gram på toppen.

 

Jans Lystfiskershop

 

Ulrik Nielsen med turens største rimte

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This