Halsnæs ligger vand og fiskebestand til, når en lokal lystfiskerforening og Fishing Zealand igen i år arrangerer en række aktiviteter for store og små i efterårsferien.  

Ørredfiskeri, fiskeskole og en vandløbstur er blandt de lokale tilbud i uge 42, som også er udnævnt til “Fishing Zealand-uge”, og skal være med til at sætte fokus på fiskeri i Halsnæs og forudsætningerne for at sikre en god fiskebestand i fremtiden.

Halsnæs Kommune er medlem af projektsamarbejdet, der stiller grej til rådighed for de fem lokale aktiviteter spredt ud over hele Halsnæs, dels for at gøre opmærksom på de rigtig mange muligheder for at fiske i området – og dels for at tiltrække mere lystfiskerturisme til kommunen.
Så kom og fisk med!

Ugen byder på følgende fiskeaktiviteter:
• Mandag den 16. oktober: Ørredfiskeri i Ladegårdssøen
• Tirsdag den 17. oktober: Fiskeskole på Hundested Havn
• Onsdag den 18. oktober: Fiskeskole på Liseleje Havn
• Torsdag den 19. oktober: Vandløbstur til Havelse Å
• Fredag den 20. oktober: Fiskeskole på Lynæs Havn

Bag de enkelte arrangementer står Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening og den lokale Fishing Zealand-guide Rune Westphal.

Spændende aktiviteter igen

“Jeg er rigtig glad for, at vi igen i år har mulighed for at lave flere spændende aktiviteter i samarbejde med Fishing Zealand, og derigennem får sat fokus både på lystfiskeri og det arbejde, foreningen ligger i eksempelvis at skabe gydebanker for havørred,” siger Kaj Larsen fra Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening, som er arrangør af de to aktiviteter Ørredfiskeri i Ladegårdssøen og Vandløbstur til Havelse Å.

Udvalgsformand for Vækst og Erhverv, Helge Friis, er også godt tilfreds med, at der igen er tilbud om fiskeaktiviteter for børn og voksne.

“Kommunens medlemskab af Fishing Zealands betyder, at efterårsferien igen i år vil være fyldt med aktiviteter for de lystfiskerinteresserede, og det synes jeg er rigtig positivt. Arrangørerne af aktiviteterne skal have stor ros for, at der vil være mulighed for at deltage i hele fem forskellige aktiviteter i løbet af ugen,” siger udvalgsformanden.

Se det fulde program med tidspunkter for ugens fiskeaktiviteter på Fishing Zealands hjemmeside

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This