Traditionen tro afholder Danmarks Sportsfiskerforbund ”Lystfiskeriets Dag” for at inspirere nye lystfiskere til at komme ud at fiske. Normalt afholdes det i maj, men i år er det blevet udskudt til de kommende weekend – nemlig søndag den 13 september.

Kender du nogen, der trænger til at få en på fiskeopleveren, så er det bare med at komme op af lænestolen og pakke fiskegrejet. Du kan læse meget mere om de forskellige arrangementer på DSFs hjemmeside sportsfiskeren.dk, hvor det lyder:

– Sportsfiskerforeninger, fiskesøer og grejshops står klar til give jer en fiskeoplevelse i det fri, hvad enten I er rutinerede lystfiskere eller aldrig før har fisket. Måske fanger I endda jeres allerførste fisk! Mange arrangører tilbyder udlån af fiskegrej og hjælp til at komme i gang med at fiske, og flere tilbereder spændende fiskeretter sammen med jer, så I kan smage på naturens spisekammer.

Vær opmærksom på, at en lille andel af arrangementerne foregår på andre datoer end den 13. september.

Et andet godt initiativ er Fiskeekspressen, der drives af DSF. Konceptet består kort fortalt i en trailer fuld af fiskegrej, man kan låne til forskellige former for fiskearrangementer. Du kan læse meget mere om dette samt diverse arrangementer med Fiskeekspressen her.

 

Friluftsland udsalg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This