Det er godt gang i karperne i Lystfiskergaarden ved Roust’s fine fiskevand. For kort tid siden fangede Christian Pabst en spejlkarpe på flotte 15 kilo, og nu har redaktionen modtaget endnu en fangstrapport om en storkarpe fra Put and Take vandet.  

Petur Albertsson (kaldet Piet) var ikke sen til at opfange at karperne i søen var i hopla, og derfor blev der klemt en kort 24 timers tur fra fredag til lørdag ind i kalenderen. Petur valgte ligesom Christian at satse på single hookbait approachen, og valget af agn var endnu engang en af CFC-Baits pop-ups – denne gang en Strawberry Daiquiri. At fiskene har fået smag for CFC-Baits, er der vidst ingen tvivl om, for i formiddags blev Piet vækket af en skrigende bidmelder. Efter en udramatisk fight og en hurtig vejesession kunne Piet skrive en 18,1 kilos smuk spejlkarpe på CV’et.

Under fotograferingen af storkarpen, blev der i nærheden af Piet’s lejr landet en stor hvid stør på hele 30 kilo. Den store stør var Nicolai Ladefoged Sørensens første stør, og fisken kunne ikke stå for en af CFC Spicy Peach pop-up fra, fisket i en PVA-pose med knuste CFC Spicy Squid boilies. Man må sige der er gang i fiskeriet hos lystfiskergaarden.

Har du selv været ude at lufte medegrejet, så send os din historie og et godt fangstfoto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

carsten med hvid stør fra Lystfiskergaardens P & T

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This