Se flere tegninger og planer for projektet ved Sjællandsbroen på www.khsl.dk EN FLOK IHÆRDIGE LYSTFISKERE har gennem nogle år forsøgt at påvirke de ansvarlige politikere og embedsmænd på Københavns Rådhus til at give tilladelse til opførelse af et lystfiskercenter ved Sjællandsbroen.

Området er kendt af Københavnske lystfiskere, og er i forvejen udlagt til lystfiskeri, så centret får en optimal placering, hvis projektet gennemføres. Det er planen, at centret skal fungere som mødested for lystfiskere og andre nysgerrige, ligesom der åbnes mulighed for afholdelse af kurser. Gruppen, der har stiftet "Københavns Havns Sportsfisker Laug", håber at politikkerne vil give tilladelsen, så de gode intentioner kan føres ud i livet, og Københavns Kommune kan få et attraktivt mødested for lystfiskere.

Der er allerede udfærdiget tegninger over centret samt etableret en hjemmeside www.khsl.dk . Her kan man se meget mere om de aktuelle planer, ligesom der er mulighed for at støtte projektet økonomisk, hvilket Fisk & Fri meget gerne opfordrer til. Det forventes, at det samlede projekt kommer til at løbe op i omkring 2 millioner kroner.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This