Anders Salling med én af guldmakrellerne. 24-02-2012 – EN TIMES SEJLADSfra havnen med flyvefisk om ørerne ankommer Anders Salling med kæreste til fiskepladsen. Lokaliteten er Thailand, hvor de var på ferie fra den 27. januar og 14 dage frem. De tog en tur med en lokal skipper i en long tail båd for at prøve kræfter med lidt big game fiskeri indleder Anders.

Anders Sallings bedre halvdel – før hun fik denne guldmakrel mistede hun en marlin.

– Skipper stopper båden et stykke fra bambussen og begynder at rigge to stænger til. Han har sat et glidende blylod på linen og for enden af forfanget en kraftig krog. På den sætter han et mellemstort stykke blæksprutte på. Kæresten og jeg får så hver vores stang i hænderne. Skipper begynder at sejle og smask. Så har kæresten hug, og hun bliver en smule forskrækket . Hun ikke lige havde forventet sådan en styrke og kraft i fisken. Den kommer op af vandet, og vi ser, at det er en guld makrel, fortæller Amders

– Wauw tænker jeg og kommer helt op at køre, men linen knækker. Skipper er hurtig og får rigget stangen til igen. Vi gentager proceduren og smask. Kæresten har bid igen, men denne gang går skipper, kæresten og jeg i en smule panik, da vi ser, at det er en blue marlin, der kommer farende op af vandet. Marlinens kræfter er for store og desværre knækker linen igen.

– Igen rigger skipper stangen til igen. Og nu kroger jeg en guld makrel, der som den første kommer op i båden. Jeg jubler af glæde. Nu har jeg endelig fanget en af mine drømmefisk. Sådan fortsætter det. Jeg får i alt tre guld makreller og kæresten får en op i båden. Vi var ikke til at skyde igennem, slutter Anders Salling.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This