19 forventningsfulde lystfiskere med Gordon P. Henriksen fra Megalops i spidsen, mødte tirsdag morgen op ved Ørsted Fisk og Golf, for at give de lockoutede børn en fed fiskeoplevelse.

To af dagens glade deltagere.

– Grejfirmaerne Mitchell og Berkley havde sponsoreret en masse Gulp, og 100 fiskesæt skulle rigges og gøres klar, fortæller tidligere Fisk & Fri redaktionschef Gordon P Henriksen. – Det var simpelthen så fantastisk at se børn i alle aldre, der virkelig gik til den og fiskede igennem. Størstedelen blev også belønnet med bid for deres indsats, og der blev taget både kildeørred, guldørred, tigerørred og selvfølgelig fine regnbueørreder.

Det var børn i alle aldre fra 0.-9. klasse, og for mange var det den første fisketur nogensinde. Den første fisk er noget helt særligt, og derfor var det også en speciel oplevelse for instruktørerne i dag at være med til at skabe rammerne for denne oplevelse og se de glade fangere med deres første fisk. Reaktionerne fra forældre og bedsteforældre, der glædede sig over børnenes begejstring, var også skøn, slutter Gordon.

Læs mere om det flotte arrangement her

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This