Lisa med en 2,2 kilos regnbue, der rakte til en andenplads i konkurrencen

Lisa med en 2,2 kilos regnbue, der rakte til en andenplads i konkurrencen

Den unge Lisa Jørgensen fra Højbjerg var i starten af december til afslutningskonkurrence i Harlev Put and Take, og her klarede den 19 årig lystfisker sig rigtigt godt blandt de over 40 deltagere.

– Det var den sidste dag inden Harlev Put and Take lukkede for vinteren, så der blev holdt en lille konkurrence fra kl 10:00-13:00, fortæller Lisa til Fisk & Fri. – Min far og jeg mødte op ved søerne kl 09.30. Det blæste en hel del og alle pladserne, der var i læ var allerede optaget, så vi besluttede os at stille os ved den store sø i et hjørne med vinden i ryggen. Fiskeriet startede kl 10 og allerede efter små 15 minutter begyndte flere at fange noget, men vi fangede intet.


Tiden gik og jeg skiftede mellem lidt forskelligt grej. Efter en god times tid fangede jeg en lille regnbueørred på 700 gram – ikke en stor en, men det var bedre end ingenting. Fiskeriet gik i stå igen og jeg var ved at miste modet pga. Vejret, men lånete alligevel min fars stang og flyttede plads rundt om søen. Jeg vidste godt at pladesen var godt gennemfisket, men prøvede alligevel og BANG så var den der!

Jeg kunne mærke adrenalinen pumpe og jeg råbte efter min far, som kom løbende med nettet. Fisken fightede rigtig godt og jeg kunne mærke at det var en god fisk. Min far sagde flere gange at jeg skulle tage det roligt og at jeg gjorde det rigtige og at vi nok skulle få den ind. I det sekund jeg siger at jeg ikke tror på det hopper fisken af. Øv!

Der var under en halv time til at indvejning, så efter at have bandet en hel del fortsætter jeg fiskeriet på nogenlunde samme plads som fisken før huggede. Der sker ingenting og klokken nærmer sig 13.

Kl 12:57 råber min far ”3 kast mere også skal vi stoppe”. Jeg kaster de tre gange men der sker intet. Efter de tre kast ser jeg at min far stadig har snøren i vandet og beslutter mig for at kaste en sidste gang og BANG så var den der i sidste kast med to minutter til indvejningen. Denne her fisk skulle jeg bare have op og vejet. Jeg skriger denne gang efter min far og igen kommer han løbende med nettet og Efter 5-7min lykkes det at få denne fine fisk op.

Jeg tænker med det samme at jeg skal nå indvejningen og da krogen er ude af munden på fisken og den er aflivet, ligger jeg den i nettet og løber fra den ene ende af søen i overtræksbukser og vinterjakke og med fisken dinglende i nettet op til indvejningen.

Min fine fisk som jeg fangede i sidste sekund var dagens anden største og desuden den største jeg har fanget i Put and Take, slutter Lisa og tilføjer at den vejede 2,2kg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This