Hvad har en forhistorisk jæger og en moderne lystfisker tilfælles? Og hvad har de tilfælles med en skuespiller, der står på scenen i et teater? En hel del, skal det vise denne aften.

Journalist og forfatter til bl.a. bogen Fiskejournalen, Mikkel Frey Damgaard, leder os igennem aftenens program, der bl.a. byder på streetfishing med Gordon P. Henriksen og samtale mellem direktør for Nationalmuseet Rane Willerslev og skuespilchef Morten Kirkskov. Vi skal også høre om klodens mest gådefulde fisk, ålen, og andre arter i ferskvand, før vi slutter af med fortællinger om nogle af de vildeste fisketure, man kan forestille sig.

Fra klokken 15 er alle velkomne til at komme og fiske fra Ofelia Plads og kajen ved Skuespilhuset, hvor Gordon P. Henriksen vil fortælle om streetfishing. Herefter trækker vi ind i foyeren kl. 17-19, hvor du ud over Rane Villerslev og Morten Kirkskov kan møde Jonna Tomkiewicz, Søren Skarby, Claus Eriksen & Gitte Juul.

Hør om lystfiskernes magiske tænkning og forholdet mellem natur og kultur. Hør om ål, gedder og aborre, før vi til sidst skal høre om at lade sig opsluge fuldkommen af fiskeriet. Og naturligvis en masse lystfiskerhistorier.

Så fat stangen, tag din fiskemakker under armen og kom og vær med. Hele herligheden er helt gratis, du skal blot booke en billet her på siden.

NB! VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT DU SKAL HAVE FISKETEGN FOR AT FISKE I KØBENHAVNS HAVN!

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This