For et par dage siden kunne du læse om Kim Rygaard Thomsens fantastiske 6,3 kilos havørred fra Bornholm her på fiskogfri.dk – en sand drømmefisk. På trods af den vilde fisk har drengene ikke just hvilet på laurbærerne, men i stedet givet den fuld gas på klippeøen:

– Endnu en skøn dag på Bornholm startede på vestkysten nord for Rønne, hvilket gav en fin fisk på 1,4 kilo taget på Bornholmer pilen i kobber, fortæller Kim. – Herefter tog vinden så meget til, at vi valgte at køre på Østkysten, hvilket viste sig at være en udmærket strategi, for fiskeriet herovre gav flere fine fisk med den største på 3,7 kilo til mig fanget på Snurrebassen i kobber. Det var en skøn dag med sol, regn og blæst – og min makker Kim fik også fisk på bombarda og flue, slutter Kim Rygaard sin beretning fra Bornholm.

Husk at kontakte os på Fisk & Fri, hvis du fanger en god fisk eller har en oplevelse ude ved vandene, som du gerne vil dele med brugerne på fiskogfri.dk. Du kan komme i kontakt med os på 30 70 02 36 eller jb@fiskogfri.dk

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This