Sportsfiskeren Langeland har besluttet at aflyse årets store fiskekonkurrence på grund af pandemien, så der bliver heller ingen Langelandske Ørreddage i år. Sidste år måtte Sportsfiskeren Langeland også aflyse den store åbne fiske-konkurrence på grund af Corona-pandemien, og desværre er situationen den samme i år.

– Vi håbede, at det kunne lade sig gøre i år. Men situationen er stadig for usikker, og ingen kan vide noget om, hvordan pandemien udvikler sig, eller hvordan reglerne for forsamlinger vil være sidst i april, hvor konkurrencen altid foregår, fortæller arrangørerne. – Derfor må vi desværre aflyse igen. Det er godt nok surt. Der er bare ikke andet at gøre. Langelandske Ørreddage hører foråret til.

– Foreningen vil i den kommende tid kontakte sponsorer og samarbejdspartnere for at få aftaler på plads om næste år. Så må vi give den en ekstra skalle i 2022. Vi håber, at alle bakker op om den beslutning. Og det er jo heller ikke forbudt at øve sig, ved at tage ud og fiske – hver for sig, siger Poul Henrik Petersen, formand for foreningens ørreddagsudvalg.

 

Et grønnere valg - Friluftsland
 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This