– Dagen, som jeg meget længe har ventet på endte med at blive i går, da jeg var ude at fiske ved Keldsnord Fyr på Langeland. Her fik jeg nemlig endelig hugget fra en flot havørred, fortæller Mads Kühn Nielsen. – Der var pålands vind, store bølger og grumset vand. Dagen var næsten omme, og mørket trængte sig på, da det skete.

Jeg havde ikke mere end 3-4 meter line til topøjet, da den kom og hamrede på min Sandeel. Faktisk nåede jeg lige at tænkte yes, inden en stor bølge kom og linen blev slap. Heldigvis blev agnen bare skubbet tættere på mig, og jeg ved ikke, om det var mig eller fisken som var mest forvirret. Heldigvis sad fisken på krogen, og snart famlede jeg efter nettet, mens en stor bølge kom. Efter en kort fight og endnu et par bølger, der besværliggjorde landingen, fik jeg listet nettet sikkert under den. Havørreden var en ny PR på 58 cm og 2 kg. Sikke en forløsning. Det er netop sådan et hug, som man bruger så mange timer på at få.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This