– Forventningerne var i top, da jeg dagen forinden havde taget en mindre målsfisk på den langelandske kyst, fortæller Peter Badstue Jacobsen. – Der havde været flere følgere, så jeg skulle helt klart ud og se, om flokken var der endnu. Det var den heldigvis, og der var godt med fisk.

– Havørrederne huggede alle på de sidste 10 meter, og med kun cirka 30cm vand over tangtoppene var det ikke nemt. Pludselig viste en trykbølge sig bag min 11 grams Sandeel og efter tre meget korte spinstop, sad den der. Havørreden gik fuldstændig amok og væltede sig rundt i tangen. Da jeg ikke kunne vade ud efter den, måtte det blive hårdt mod hårdt, så jeg pressede den hurtigt ind imellem de store sten, hvor jeg kunne nå den med nettet. Den smukke havørred var 61cm og 2,6 kilo. Jeg fik også en på 46cm bare fem kast senere, slutter han.

Har du selv været ude at nyde det spirende forår på kysten, så send os et par linjer og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This