Simon havde fået et tip – en trollingflue med Hot Spot flasher – som var meget succesfuldt. Det blev til fem laks på det set-up. Fantastisk!13-02-2012 – DEN 24. JANUAR var der lovet fint laksevejr omkring Bornholm. Det benyttede Simon Damkilde Christensen fra Rønne sig af. Hele dagen var udsigten god, så der skulle satses. Han kørte hjemmefra kl. 0700 og sejlede ud fra Nexø.

– Plan a var at sejle ned til Bob og se mig lidt omkring, altså under overfladen. Med i båden havde jeg flotte agnfisk og et godt tip. Dette tip skulle vise sig at være en fantastisk succes, fortæller Simon.

– Jeg satte grejet og ved 9.30-tiden kom første dobbelt hug – to mindre på ca. 5 kilo. Tippet sad i 125 fod og tog den ene. Den anden på en løje, rent. Jeg satte kursen sydpå fra Bob, der var varmere vand, men ingenting skete, hvorefter jeg igen satte kursen tilbage til samme område som før. Og så fik jeg et flot udløb på en sideplaner med løje, men mistede den ved bådsiden. Skide svært indimellem når man er alene, siger en ærgerlig Simon og fortsætter.

Her er fluen, som gjorde udslaget.

– Nå men ud med grejet igen, rundt og tilbage. Trible hug! Så fik jeg sgu sved på panden. Alle liner havde krydset hinanden, så jeg måtte klippe og binde sammen igen. Puha det er stressende, når det ene hug tog 400 fod. Jeg fik to ud af de tre, en flot laks på 10,1 kilo og en på ca. 6 kilo. Nå, men så måtte grejet jo ud igen, og tilbage til samme sted. Så fik jeg et super udløb og fik en på 9,9 kilo, beretter Simon.

– Den på 10,1 så jeg på mit nye ekkolod i 150 fod, hvor den steg op og tog min flue voldsomt, mens jeg kiggede agterud på stængerne – super oplevelse. Havde i alt kontakt med otte fisk i dag, så min dag er reddet langt ud i fremtiden. Tippet tog fem laks i samme dybde! En trollingflue med en Hot Spot flasher i sølv. Alle fem laks huggede i 125 fod, slutter Simon.

Der er intet som et godt tip – og specielt er det, når det virker og virkelig er en succes. Og det må vi vist sige, at en trollingflue med Hot Spot flasher er.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This