Team Såhugdog har været to dage i Rønneby i Sydsverige, for at trolle efter laks i Hanöbugten, der ligger lige ud for. – Onsdag fiskede vi ca 23 mil fra land, fortæller Ulrik Roed og Rasmus Almbjørn. – Der var ikke mange fødefisk, og vi var de eneste ude i det område, men waypointet vi gik efter havde givet mange fisk tidligere. Midt på dagen blev vi belønnet med en fin blank finneklippet laks på 12.5kg og ud over det en hel del hornfisk.

– I går torsdag var vi igen på vandet, hvor vi prøvede lidt mere kystnært og fik en laks mere på ca 7-8 kg, men denne var en vildlaks og blev nænsomt genudsat. Vi mistede også en laks, som vi aldrig fik set. Endvidere fik vi hornfisk og en bundørred. Der er ingen tvivl: 2 1/2 dag i Rønneby i fantastisk vejr – det kan godt anbefales, slutter de.

Vil du vide mere om laksefiskeriet i dette område samt få en masse gode trollingtricks – så tjek vores video med den svenske trolling legende Pelle Karlsson, der fisker netop dette område. Se videoen her på Fisk og Fris Youtube kanal, hvor du kan abonnere gratis.

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This