– Team Trold har lige på en lille todages tur til Bornholm, nu når færgen ikke er så dyr mere, fortæller teamet. – Vi ankom mandag morgen klokken seks og tog direkte til Tejn, hvorfra vi stævnede ud og satte kursen mod Simrishamn. Inden længe havde vi taget to flotte sølvmedaljer på 6 og 7 kilo, og var hjemme i Tejn igen ved 17.30 tiden.

– Tirsdag hørte vi, at der blev taget lidt på vestsiden ved ubåden og Vang-Hasle strækket. så vi besluttede os for at give det et skud. Det viste sig at være en god beslutning, for her kom der jævnt fordelt seks laks i båden, og så havde vi også to mistede fisk. Den ene var en fejl 40, som man siger, og den anden var en sideplaner, der ikke udløste sig, så den mistede vi desværre. Men otte laks på to dage har været en super oplevelse, så vi glæder os til, at vi skal derover igen i april. Bornholm er et lakse-eventyr lige nu.

– Har du selv været ude at trolle, så hører vi meget gerne fra dig. Send din historie til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This