Jeg ankom til Kongeåen klokken 05.30 fortæller Frederik Kristensen, som var en af de mange, der fik en fin premierelaks i går. – Jeg kørte lidt rundt til de forskellige holdepladser nedstrøms Foldingbro og kunne allerede da se, at der vil blive tæt trafik ved åen. Til sidst fandt jeg dog en plads uden så mange mennesker, og fik startet fiskeriet der.

– Det meste af morgenen gik jeg alene, men jo længere op jeg kom, desto flere fiskere var der også. Så stoppede jeg fiskeriet og gik op på den anden side af Foldingbro, da jeg vidste, at der nok ikke gik så mange deroppe. Da jeg kom frem på K3 stykket skulle der blot to kast til, før der var fast fisk – og efter 10-15 minutters fight kom fisken i nettet: 9 års laksetørke blev brudt. Så kunne det bare ikke blive en bedre premiere. Laksen var 88 cm lang og vejede 6.8 kg. Fisken blev taget på en gul/orange gennemløbs kondomspinner, slutter han.

Læs om mange af de øvrige premierelaks ved de vestvendte åer i nyhedssektionen på fiskogfri.dk her.

 

Friluftsland

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This