– Traditionen tro giver Daiwas prostaffer Gorm Andersen den gas med tohåndsfluestangen i Mørrum for at fange en stor laks. Og i dag lykkedes det.

– Jeg har fisket nogle dage med min to-håndsfluestang, og fangede en fin havørred, som jeg genudsatte en af de første dage, fortæller han. – Målet med turen var en blank laks fra Mørrum her i maj. Siden er dagene her ved åen gået med hygge og fiskeri med gode venner, hvilket selvfølgelig holder humøret og motivationen højt. Jeg har mærket flere ryk i fluen, men før i dag gav det ingen laks på land.

– I dag har jeg fisket med mine venner i Pool 1, og efter anden runde bliver det min tur. Jeg fisker koncentreret og fuldt fokuseret ned af strækket – samt lægger fluen ud i den lidt stærkere strøm og lader den stryge ind over hot-spottet. Hugget falder, da fluen er i bedst fart, og en solid hanlaks viser med det samme sin styrke, hvilket giver en god og intens fight efterfulgt af sikker en landing. Det er en oplevelse sammen med gode venner, jeg aldrig vil glemme. Flid og tålmodighed samt en stærk psyke har været mit våben igennem mit fiskeliv. Jeg har aldrig givet op undervejs i min jagt efter min maj laks fra Mørrum – og nu er det lykkedes efter min anden rigtige majsæson i Mørrum: 9,9 kilo og 92 centimeter.

 

Hvidovres Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This