Der er blevet fanget rigtig godt med laks rundt omkring til premieren her i dag – helt op til  17 kilo og 118 centimeter fra Storåen, taget af Henning Jensen på wobler.

En af de mange, der har været ude i det gode vejr er Lars Sloth, som ikke blot var til laksepremiere – det var også hans første laksefisketur. Og det gik slet ikke så ringe endda.

– Min søn Andreas Sloth er en meget ivrig lystfisker, og han har været  medlem af Sydvestjysk Sportsfiskerforening i et stykke tid. Han har fortalt meget om det gode fiskeri, og havde i dag lokket mig med til laksepremiere i Sneum Å. Jeg havde købt dagskort, og efter en køretur på to timer startede vi på fiskeriet klokken 5.30, fortsætter han. – Efter ca. halvanden time fik jeg hug. Det føltes i første omgang som bundbud, men det viste sig dog at være en rigtig fin fisk. Efter 15 minutters fight måtte vi sande, at vores net var for små, og Andreas måtte en tur i vandet og håndlande den for mig.

– Laksen var virkelig en flot fisk på 12,3 kilo og 107 centimeter. Det var slet ikke dårligt at have egen guide med kendskab til åen, og det er bestemt ikke min sidste laksetur, slutter han.

Hvordan er det gået til din laksepremiere? – Tøv ikke med at sende en beretning og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejshoppen

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This