Fisk og Fri har i samarbejde med Rhino og Garmin gennemført Danmarks eneste laksekonkurrence for trollingfiskere, der strækker sig over en hel sæson. Nu er vinderen fundet.

I konkurrencen har hovedmålet været, at finde ud af hvem der kontinuerligt, og over en hel sæson, er Danmarks bedste trollingfisker.

Hele 61 flotte fisk er at finde i den endelige stilling, men med et maksimum på fem fisk per fisker, er der faktisk meldt mange flere til.

Over 600 kilo laks på listen

I alt er der 626,74 kilo laks fordelt på 61 fisk at finde i den endelige stilling. Det giver en fantastisk gennemsnitsvægt på hele 10.274 gram per fisk, og vidner dermed om det fantastiske fiskeri vi har – lige her i vores hjemlige andedam.

Et fiskeri som en del af jer tydeligvis finder ganske interessant, for cuppen har haft over 23.000 unikke læsninger af de forskellige fangstrapporter!

Og vinderen er…

Freddi Hansen! Freddi har genem hele sæsonen fisket godt, og slutter cuppen med imponerende 70,7 kilo fordelt på fem fisk – altså en gennemsnitsvægt på over 12 kilo per fisk! Det er intet mindre end fremragende, og Freddi kan derfor glæde sig til at modtage sin præmie, der er:

6 komplette trollingsæt – til en værdi af ca. 11.000 kr. – bestående af:

• 6 Rhino Trolling Master downriggerstænger i 8 fod/10 – 20 lbs
• 6 Bomstærke Rhino 430RH multihjul med tæller
• 1 stk Rhino grejkasse med 6 fremragende trollingagn

Freddi Hansen vinder Laksecuppen. Her er hans største fisk på 16,8 kilo

Konkurrencens nummer 2 blev bornholmske Lejf K. Pedersen, der sejlede sin båd “Titro” til flotte 64,21 kilo Østersø-sølv. Super stærkt fisket af Lejf, der længe lå og byttede plads med Freddi. Kun 30 gram skilte de to dygtige lystfisker på et tidspunkt! Lejf modtager 4 af de ovenstående sæt!

14,04 kilo sneg Lejfs største fisk for sæsonen sig op på…

3. pladsen gik til Ole Flibo, der med 57 kilo også kan være stolt af sin sæson. Ole skal dog glæde sig over, at Anders Schou Jensen  tabte pusten, og “kun” tilmeldte fire fisk af de fem mulige, for Anders på 4. pladsen sluttede på 51,74 kilo. Ole kan glæde sig til at modtage to lækre trollingsæt fra Rhino.

Ole Flibo sluttede på en flot tredjeplads.

Hvem fangede den største laks?

19,3 kilo vejede konkurrencens største fisk. Den blev fanget af Thomas Normann, der var med Kaj Wohlfeldt ude ombord på det gode skib Diva 4. Stort tillykke til Thomas, der for den præstation modtager et hamrende lækkert Quatix 5 Sapphire ur fra Garmin.

Thomas Normann fangede årets største laks og vinder et lækkert ur fra Garmin

Med dette slutter årets konkurrence. Vi vil gerne takke Rhino & Garmin for de flotte præmier, og alle deltagerne for de mange flotte rapporter. Vi glæder os til, at kunne gennemføre Laksecuppen igen til næste år.

Eventuelle protester over den endelige stilling skal være redaktionen i hænde senest den 20/6-2018. Herefter udsendes præmier.

Laksecup logoer

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This