Helmuth Johansen beretter her om en møj-dag der endte godt for gasten Jan Nielsen!

Det startede som en rigtig LORTEDAG. Havde aftalt med Jan Nielsen at han skulle hente mig kl. 05.30 , men ryggen havde en helt anden indstilling. Jeg måtte gå i seng igen, efter at have banket flere piller ned i halsen.

Efter et par timer hjalp det så meget, at vi trillede en tur til Klintholm. Martin Gebauer var så sød at starte oliefyret, så vi kom frem til en dejlig varm båd, hvor diesel motoren startede på første omdrejning – lækkert. MEN så gik alarmen, ingen forbindelse til GPS antennen, så vi rodede med hele systemet, og efter at have afmonteret antennen, og rodet lidt med stikket, så var den der og afsted det gik kl. 09.30.

Efter flere stop forskellige steder på vej mod 40 meteren V/ separeringen nord, uden noget som helst tegn på føde fisk, kørte vi helt ud.

Efter lidt tang kom en fin 3,5kgs laks, og VHF’en begyndte med div. historier om fantastisk flotte fisk, da knarren pludselig hylede. Faktisk så højt at jeg vågnede og da vi alligevel skulle tidligt ind, riggede vi det hele af så Jan kunne fighte fisken helt i fred, uden frem drift. Efter en sej kamp, med mange udløb fik han en fed fight og en ny PR med en flot fisk på Godt 12 kilo på en lille Freddi flutter. Glad dreng!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This