Den ene af Team NO-Luck’s 2 faste trolling gaster kunne desværre ikke i år – på grund af arbejde – deltage i Påsketræffet på Bornholm. Skipper på NO-Luck var således nødsaget til, at finde en afløser.

Morten Bonde fra Thy, der er selv er SeaFox ejer var frisk på at skifte den vanlige skipper rolle ud med rollen som dæks monky på NO-Luck. Morten kom til Bornholm med mange mange forgæves trolling timer i bagagen, en extrem lav (men ubegrundet) selvtillid hvad egne trolling evner angår.

Hertil en personlig rekord i laks på blot 64,5 cm !!. Han havde derfor en kæmpe appetit på mere og Skipper på NO-Luck var næsten ikke mærket af det deraf afledte pres !!!.

Med udgangspunkt i Hasle planede vi på konkurrencens dag på fladt vand den lange vej Syd Vest over til trussekanten. Pladsens navn gav allerede her dag et Morten hjemve efter hans unge smukke kone, der måtte blive hjemme i Thy.  Vi andre tænkte vores – det kunne godt gå en og blive en lang uge – med Ham ombord!!!!.

En lang historie gjort kort: Allerede da vi satte grej i halvmørket kastede laksene sig over agnene. En flot laks tog den inderste planer med et vogntog. Vi kunne næsten ikke se på Mortens fight stil, at det var en Nordsø vragfisker vi havde ombord.

Efter en fin fight lå en – desværre dybt gællekroget men – flot laks i bunden af NO-Luck. Morten havde ikke engang fisket i NO-Luck i en time før hans tidligere bette personlige rekord var eftertrykkeligt forbedret til hele 9,82 kg. Den efterfølgende Sejers dans på NO-Luck’s agterdæk var den kongelige ballet værdig.

Senere samme dag fik vi et rigtigt godt Dobbelt hug med 2 laks over 10 kg. Så hver af gasterne havde ”pænt” nok at se til. For anden gang denne dag forbedrede Morten sin PR, idet fisken senere blev konkurrenceindvejet til 10,52 kg.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This