Så blev det fredag morgen og Martin Poulsen og jeg sejlede ud fra rønne havn sammen med skipper Per Sjøstrøm, Starter Lars T. Mortensen.

Efter en times tid var vi på pladsen hvor der skulle fiskes. Der gik nogle timer inden jeg fik hold i en laks der gad blive på krogen, og hvilken en! Den tog nogle få udløb inden jeg fik sat den på plads og vist, at her var det mig der bestemte. Med sikker hånd nettede Per den og vægten sagde 6.5 kg. og længden 87 cm, så det blev også til en PR fisk for mig.

Der gik så lidt tid inde det blev min tur igen til at fighte en laks mere, men den kom, og denne gang blev det til en laks på 5.8 kg og 83 cm.  Så da dagen var omme havde jeg 3 laks og en havørred med hjem. En alle tiders tur som jeg sent vil glemme!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This