– Da vi kan se på vindmåleren ude ved møllerne, at vinden har været oppe på over 6 m/s kl. 04.00 udsætter vi afgangen et par timer, og det viser sig at have været fornuftigt nok, starter Jan Nielsen’s beretning, som du får i sin fulde længde her:

Vi forlader Klintholm Havn kl. 08.30 og så snart vi nærmer os Bjelkes, kommer de forbandede dønninger med lidt bølger i, så det er ikke til at ramme en behagelig plane fart over 13knob. Ergo: Vi lusker bare stille og roligt derudaf.

Der er meget sparsomme meldinger over VHFèn, og selv om der var fantastiske gode lodninger, udeblev hylet fra knarren hele formiddagen. Selv vores trumf kort – den sorte-blanke flasher med gummi stiv – snød os, og havde torsk på hver gang vi hev riggen op. Selv oppe i 60fod, huggede småtorsken omgående.

Der kommer dog lidt spredte meldinger om, at nogen har fundet laksen i meget små områder, som de selvfølgelig holder på. Endelig kl.14:15 kommer et hug på yderste sideplaner. Den holder sig langt ude styrbord og springer fri af vandet flere gange, og det er lidt svært at bedømme størrelsen, da den tager godt ved.

Jan får da også nedkæmpet en 6,5kg´s der er kroget på ydersiden af gællen, så den har kunnet stille sig på tværs. Dagen er reddet – ingen nullert til os og ind i havblik + solnedgang = Det blev en dejlig dag.

Husk at du kan se stillingen og præmierne, tilmelde fisk og læse reglerne HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This