Spændningen er ulidelig i toppen af Fisk og Fri’s Laksecup, hvor Freddi Hansen og Lejf K. Pedersen dyster om at tage titlen hjem. 30 gram adskilte de to lystfiskere, indtil vi modtog denne rapport:

Forleden aften pakkede vi båden, for at kunne tage et par dages fiskeri ved Hasslö i Sydsverige, hvor der er en god chance for at ramme de helt store vandringslaks.

Vel fremme kom båden i vandet, og på trods af tæt tåge sejlede vi ud og gav det et forsøg. Der skulle ikke gå længe før den første laks kastede sig over vores blink – en fin fisk på cirka 5 kilo.

Timerne gik herefter uden nogen  form for action, men sidst på dagen var der så igen en fisk der kastede sig over agnen. Denne gang var der noget mere vægt bag laksen, og efter en god fight, kunne vi lande en skønhed af en laks på 14,6 kilo.

De næste par dage gav blot en enkelt fisk i den tætte tåge, slutter Freddi, der forøvrigt fangede fisken på et blink han selv har været med til at udvikle. Nemlig en Freddi Flutter i farven “Møn Special”.

Du kan se den opdaterede stilling HER, men hold godt øje med den. Der ligger stadig et rapporter i indbakken, vi ikke har nået at få på.

Laksecup logoer

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This