Vi har modtaget denne rapport fra Sam Buch Slesvig til Laksecuppen

Hej Fisk og Fri.

Så var jeg så heldig og få tid til lidt fiskeri igen, imellem ungernes konfirmationer.
Det blev som sædvanligt sent før vi kom afsted hjemmefra, men det lykkes at ramme 40 meteren ved 12 tiden.
Vi fik sat stængerne,og der gik hellere ikke længe før der skete lidt men det var hornfisk.

Efter et par stykker af dem,fik vi et bedre hug. Det var en mindre laks der hoppede mange gange før jeg med min kones hjælp kunne nette den   Den var dog lige ved at smutte fra mig, for da jeg fik nettet under den  hoppede den endnu en gang  og blinket sad fast i nettet. Men med et hurtigt snuptag lå laksen der vejede 4.3 kilo sikket i nettet.

En super dejlig dag på havet, som billedet nok bære præg af.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This