Leif K. Pedersen fortsætter den bornholmske stime med hele tre flotte fisk til laksecuppen:

John og jeg var sydpå i dag og Jeg fik denne fine fisk i et trippel hug på riggen. Denne (Øverste billede, red.) tog Breakpoint i klovn i 90 fod.

Længede 105 cm og vægten stoppede på 13,40 kg (Vægten kontrolleret af Kim fra Team Nielsen som var på kajen da vi kom ind). Dejlig dag på vandet med herligt vintervejr med sol og 2-3 sek/m

Storfisk på 12,5 kilo

Vi var en tur syd for Bornholm i dag med “Titro” i det fine og stille vejr. .Jeg fik denne fine fisk på paravane på en Grisly Salar med 25 gr vægt foran. Fin fisk på 102 cm og vægten i havn sagde 12,50 kg.

8,5 kilo til slut

 

Så var det igen pensionist vejr med fladt vand og solskin til John og mig. Det bliver nok sidste tur i et stykke tid da det sætter ind med frost og sne samt nø vind – puha. Så iser alt på – når vinden går i Nord, så bliv hjemme hos mor….

Fiskede sydpå ved vestlige af graven og startede dagen med et dobbelt hug hvor vi fik to fine fisk. Denne tog i 110 fod på en Breakpoint i klovn og gav en fin fight. Vægten sagde 8.50 kg og længde 95 cm.

Knæk og bræk fra Lejf K. Pedersen; “Titro”

Lejf ligger lunt i svinget med disse tre flotte fisk, der placerer ham på en øjeblikkelig tredjeplads, men med en fisk minde end Freddi Hansen og Ole Flibo.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This