Så kom man på Møn igen hvor det var meningen jeg skulle fiske i 2 døgn, men da de lovede tyk tåge om torsdagen valget jeg kun at fiske om onsdagen, lyder det fra Peter Drelicharz.

Ingen problemer med at smide båden i dernede – de har fået styr på det.

Som udgangspunkt ville jeg starte mit fiskeri ved møllerne. Da jeg var ankommet og var ved at sætte de sidste par stænger så fik jeg hug på den ene planerboard stang, med en break point blink i farven schluter med 30gr bly foran. Det viste sig at være en god laks på 6,2 kg,  og når det nu startede så godt valgte jeg at blive i område hele dagen.

Som dagen gik og der bliv meldt lidt fisk ind over radioen  – som alle var taget i overfladen – valgte jeg og lave min opsætning af stængerne om, så jeg droppede at fiske med downrigger og fiskede med 5 stænger på hver planerboard i stedet.

Der hvor jeg fiskede med downrigger blev der også bare sat en overflade stang så min opsætning blev, at jeg fiskede med 13 overflade stænger. Derefter gik der ikke længe før jeg fik et hug til på en Raptor i kobber med en grøn stimmel af tape – også med 30 gr bly foran. Det viste sig at være en 9,1 kg laks der ikke kunne stå for den. Resten af dagen blev det til 2 mistede fisk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This