Peter Drelicharz har været to gange på vandet i den forgange uge, hvilket har resulteret i disse  rapporter til Laksecuppen

Det var ikke mange både der var ude i dag. Ingen trailere på pladsen da jeg smed båden i vandet. Min plan var ellers at jeg skulle havde været på 40 meteren, men da jeg nåede klinten fik jeg lidt kolde fødder, så jeg drejede 90 grader til styrbord og forsatte til bananen hvor jeg lå og fiskede ind til middag. Dagens fangst var 2 fisk på hhv. 4 kg og en lidt mindre som fik sin frihed igen.

Fin mindre laks på 4 kilo

Rapport nr. 2:

Så gik turen atter til 40 meteren, men denne gang i selskab med andre både. Havde en af de gode dag hvor fiskene ville være med til at lege. Jeg tror de få både der var ude havde et fint fiskeri, men også i dag hang skyerne lavt – det er sådan nogle dage hvor man er meget glad for sin radar og ais. Dagens største var på 10.2 kg

4,2 kilo vejede denne fisk

En fin fisk på 5,1 kilo blev det også til

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This