– Lørdag morgen klokken 4 om morgenen stod det på laksetur i Storåen, fortæller Ulrik Møller. – Det var en rigtig flot morgenstund med lidt tåge, og ved 6.30 brød solen frem på himlen med drivende skyer. Der skulle blot en lille smule vind til, så stod dagen på laks: Efter to en halv time krogede jeg en fin fisk, som tog 40-50 meter op af åen, men jeg fik den vendt, og efter lidt frem og tilbage kunne jeg lande en blankfisk på 94 cm. En time senere var der igen hug, og efter flere lange udløb nettede en, som jeg mødte ved åen, igen en flot blank fisk på hele 95 cm. Herefter fiskede jeg strækket færdigt og kørte til en plads, hvor jeg efter to kast igen havde hug. Det var en super flot blanklaks på 92 cm, som kom i nettet. Jeg er totalt rystet over dette kanon fiskeri. Alle fisk blev taget på en gennemløbskondom-spinner fra DAM. 

 

GHrejXperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This