Jan Krohn Dehli kan bare det der med at fange de helt store havørred og laks på fluestangen – båder på kysten og i åen. Lige nu er han i sydsvenske Mørrum, hvor han ikke har holdt sig tilbage med de store sølvblanke:

– Jeg har haft en rigtig god start på majfiskeriet i Mørrum fortæller han. –Allerede på førstedagen fik jeg en laks på 10,4 kilo og 99 centimeter på spinflue. På tredje dagen. fik jeg en rigtig tyksak af en laks på flue. Længden sagde 106 cm, og den har haft en anslået vægt mellem 15 og 17 kg. Jeg må nok sige, at der blev min 12,6 fods Sage fluestang i klasse 8 spændt godt op. Jeg valgte at genudsætte den store laks med tak for fighten.

Du kan læse mere om fiskeriet ved Mörrum på hjemmesiden for Mørrums Kronolaxfiske her.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This