– Forleden gik turen endnu engang, til Storåen efter laks, fortæller Daniel Pedersen. – Min fætter Mick Nielsen hentede mig i Horsens klokken 04.30 og klokken seks landede vi ved dagens første plads, som så skulle vise sig at blive den eneste. Intet kunne have forberedt os på, hvad vi skulle opleve. Allerede ved første blik på åen var der ingen i tvivl om, at det lugtede af laks, og blot små 30 minutter skulle der gå, før min makker Mick havde fast fisk med en laks på 86 cm.

– 150 meter længere nede af åen var det så min tur. Jeg fik et resolut hug ved modsatte bred, og der var fast fisk. Denne flotte laks var 101 cm, og efter denne omgang skulle vi lige have en pause. Efter lidt mad og drikke fiskede vi videre – og efter kun en times tid, havde jeg igen bud efter ormen. Igen ved modsatte brink tog den ormen, og efter en super fight kunne jeg lande en 110cm sølvblank skønhed. Aldrig i vores laksetid har vi oplevet så intenst et laksefiskeri på så kort tid, slutter de.

Husk, at du kan læse en masse fede artikler om åfiskeri i artikelarkivet på fiskogfri.dk her.

 

Daniel og Mick fiskede med orm i Storåen - og blev belønnet med tre flotte laks.                                    Daniel og Mick fiskede med orm i Storåen – og blev belønnet med tre flotte laks.[/caption]

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This