Ove J. Jensen tog denne flotte laks på 7,5 kilo i Kolding å den 21. april, hvor han var ude med spinnestangen. Laksen er Oves største til dato – flot fangst på hjemmebane.30-04-2012 – UD OVER AT DER I ÅRETS FØRSTE del af sæsonen er fanget mere end 50 havørreder, hvilket er det største antal i mange år, har den eftertragtede laks også vist sig i lystfiskernes fangstrapporter.

Den erfarne lystfisker Ove J. Jensen var lørdag d. 21. april taget til Kolding Å med spinnerstangen.

I den øverste del af Kolding Sportsfiskerforenings stykke lykkedes det Ove at få et ordentligt hug, som efter en god fight blev landet.

Fisken var for Kolding Å meget stor og samtidig i særdeles god stand. Ove havde hverken en vægt eller et målebånd, som var stort nok. Han kørte derfor til parkeringspladsen ved Ejstrup i håbet om at møde en anden lystfisker.

Torben Lindholst var tilfældigvis ude for at se på åen. Torbens vægt var også for lille, men vi kunne måle fisken til mere end 85 centimeter, og vægten gik i bund ved 6 kilo. Hjemme kunne Ove veje fisken til 7,5 kilo, og han havde således fanget sit livs største laks – endda på hjemmebane.

– I 2011 blev der i Kolding Å fanget 822 havørreder og 9 laks, og med de fangster der allerede på nuværende tidspunkt er landet, tyder det på, at 2012 vil blive helt fantastisk fiskeår. Den gode sæsonstart kan være med til at Kolding Å kan bevare sin status som Danmarks næstbedste havørred fiskevand, fortæller Torben K. Lindholst.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This